Verkoop van alle Comeva CNC machines

Voor de verkoop van Comeva CNC machines in Schoten, is AT&M uw beste referentie. Deze vakspecialist heeft namelijk jarenlange ervaring in de verkoop, het onderhoud en de herstelling van diverse machines voor houtbewerking, waaronder de Comeva CNC-machines.

Machines met alle functies

Comeva is een Spaanse fabrikant met een aanbod hoogwaardige machines voor houtbewerking. De machines zijn eerder compact, maar beschikken toch over alle functies om een groot werkveld te dekken. Bovendien zijn de machines uitgerust met gebruiksvriendelijke software, waarmee u zowel uw eigen ontwerpen kunt maken als andere kunt uploaden vanuit andere software.

Sprint CNC-Nesting

Bij AT&M in Schoten kunt u terecht voor de aankoop van de Sprint CNC Nesting-machines met een bewerkingsvlak van 2600 x 1300 x 200 of van 3200 x 1300 x 200. Beide machines zijn prijstechnisch aantrekkelijk en bieden de mogelijkheid voor een boorgroep, een groefzaag en een horizontale freesspindel.

AT&M zorgt bovendien voor het volledige onderhoud en eventuele herstelling van uw Comeva CNC-machines. Wenst u een offerte voor aankoop of onderhoud? Laat dan een bericht na via het contactformulier.